XA ESTÁN AQUÍ TODOS OS TRABALLOS SOBRE A GASTRONOMÍA MÁIS TÍPICA DA NOSA COMARCA.
DENDE OS MEXILÓNS ATA OS BOCHOS PASANDO, COMO NON, POLO CHULETÓN DE MOAÑA.
OS NENOS E NENAS DA AULA DE CINCO ANOS FIXERON UNHAS EXPOSICIÓNS MAGNÍFICAS. UN APLAUSO PARA TODOS!!!!
IAGO E EVA NOS ENSINARON UN MONTÓN DE NOMES DE PEIXES E MARISCOS.
PEDRO NOS FALOU DO POLBO, DO MEXILÓN E DO CHULETÓN, MMMMM...
TELMA E DOLO NOS FALARON DOS MEXIÑONS, O MARISCO, A CARNE E AS SARDIÑAS.
NURIA SE ACORDOU DE FALAR DA EMPANADA E DAS ORELLAS.
EVA NOS CONTOU CAL É A MELLOR FORMA DE COCIÑAR UN POLBO.
E DANI A DE COCER AS NÉCORAS.
NICO NOS CONTOU TODO O PROCESO DO MEXILÓN DENDE QUE SE RECOLLE NA BATEA ATA QUE O PODEMOS COMER.
AINOHA NOMEU OS PRODUCTOS DA HORTA QUE CASE TODOS TEMOS .
E XABI ENSINOUNOS A COCIÑAR UNS RICOS BOCHOS. E TROUXO A PROBA A CLASE. ESTABAN BOÍSIMOS!!!
ESPERO QUE DISFRUTÁRADES DE FACER O TRABALLO COS NENOS TANTO COMO NOS DE ESCOITAR AS EXPOSICIÓNS.
BICOS.
Ningún comentario:
Publicar un comentario