xoves, 29 de maio de 2014

GASTRONOMÍA CARBALLEDO CLASE DE 5 ANOS

XA ESTÁN AQUÍ TODOS OS TRABALLOS SOBRE A GASTRONOMÍA MÁIS TÍPICA DA NOSA COMARCA. 
DENDE OS MEXILÓNS ATA OS BOCHOS PASANDO, COMO NON, POLO CHULETÓN DE MOAÑA. 
OS NENOS E NENAS DA AULA DE CINCO ANOS FIXERON UNHAS EXPOSICIÓNS MAGNÍFICAS. UN APLAUSO PARA TODOS!!!!

IAGO E EVA NOS ENSINARON UN MONTÓN DE NOMES DE PEIXES E MARISCOS.

                                   
PEDRO NOS FALOU DO POLBO, DO MEXILÓN E DO CHULETÓN, MMMMM...

 TELMA E DOLO NOS FALARON DOS MEXIÑONS, O MARISCO, A CARNE E AS SARDIÑAS.

 NURIA SE ACORDOU DE FALAR DA EMPANADA E DAS ORELLAS.

EVA NOS CONTOU CAL É A MELLOR FORMA DE COCIÑAR UN POLBO.

 E DANI A DE COCER AS NÉCORAS.

NICO NOS CONTOU TODO O PROCESO DO MEXILÓN DENDE QUE SE RECOLLE NA BATEA ATA QUE O PODEMOS COMER.

 AINOHA NOMEU OS PRODUCTOS DA HORTA QUE CASE TODOS TEMOS .

E XABI ENSINOUNOS A COCIÑAR UNS RICOS BOCHOS. E TROUXO A PROBA A CLASE. ESTABAN BOÍSIMOS!!!

ESPERO QUE DISFRUTÁRADES DE FACER O TRABALLO COS NENOS TANTO COMO NOS DE ESCOITAR AS EXPOSICIÓNS.
BICOS.

Ningún comentario:

Publicar un comentario